onsdag 5. august 2009

Greengate har gjort sitt inntog...

Det er vel bare å innrømme det, - jeg er også blitt hekta på de fargeglade koppene og karene fra Greengate. Og det kan ikke skyldes på annet enn de fine bildene jeg har sett her inne, hos både den ene og andre bloggeren... I sommer hadde Camilla salg i nettbutikken sin Romantiske hjem, og dermed slo jeg til - noen lattekrus og to skåler ble bestilt. Så kom det beste ved det hele, jeg viste, noe skyldbetynget, min handel til samboeren og ventet meg noe gruff om at "har vi ikke x antall krus fra før?", men tror du ikke at han syns ett av de andre mønstrene også var fine og mente at vi også kunne ta med en tekanne når vi var så godt i gang - det var jo tilbud også! Og attpåtil sa han at dette kunne han spandere på oss - o lykke! :-) Slik hadde det seg at jeg nå, eller rettere sagt, vi, er glade eiere av 10 latte krus, to skåler og en tekanne i muntre Greengate-farger.

(og enda har jeg lyst på mer derfra, - fine høstvarer i katalogen deres også, se bare her: http://www.greengate.dk)

4 kommentarer:

  1. Er ikke helt der enda jeg , men det kan jo hende jeg blir påvirket.

    SvarSlett
  2. samler også på greengate, er jo helt nydelig synes jeg:) må inn å sjekke høstnyheter:) Kjekt du ville være med i konkurransen min og veldig koselig at du ville følge meg:) ønsker deg en videre fin kveld:) klem monica

    SvarSlett
  3. Jeg planlegger nye kjøp ja...knallheldig du er med din kjære da!! Min spiser gjerne rett fra brødfjøla, så tviler på at han noen gang kommer til å oppmuntre min gg shopping..lucky you!!

    SvarSlett
  4. Ja Green gate har masse lekkert.
    Jeg har faktisk ingen ting av det selv, henger vist litt etter her i i nteriørverden......
    Flott blogg du har, følger gjerne din jeg også!

    Håper din helg blir fin!
    Klem Linda

    SvarSlett