lørdag 25. april 2009

Mamma glad?Ja, det er klart mamma'n ble glad når pjokken kommer inn etter en liten tur med mormor og overleverer en bukett med hvitveis i butte, små fingre..! :-) Fikk til og med en god kos på kjøpet, men streng beskjed om at buketten skulle stå i en kopp, ja, ikke en vase... :-)

Og i dag kom han jammen inn igjen med en neve vårpengeurt også, - der fikk jeg velge vase sjøl, gitt. Men han ville ha forsikring om at mamma ble glad i dag også. :-) Og det er jo ikke vanskelig når gromgutten kommer farende inn igjen med slike gaver. Han sjøl var like opptatt av å få fortalt at han og tante hadde løpt på jordet. Det er fortsatt en stor ting at snøen er borte der, nemlig, sjøl om det nok er litt med blandede følelser han forholder seg til at akebrettet dermed må ryddes bort... Vel, Gråtass traktoren får desto mer å gjøre framover i stedet. :-)

Pjokken og bestefar har forøvrig blitt enige om at sauer skal besøkes først når de er ute på beite hos naboen. Det ble for skummelt å besøke dem inne i fjøset på mandag - "bråker, mamma!", men vi fikk sett på høner og "kykeliky", så pjokken var fornøyd likevel, han. Og veldig opptatt av at den ene sauen vi rakk å se, tissa mens vi var der... Det er disse små øyeblikkene som fester seg hos ham og som viderebringes i barnehage og til andre tilhørere. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar