søndag 19. april 2009

Mjøslangs i vårsola


Lillesøster, lillemann og ektemann inviterte oss på spasertur langs Mjøsa i dag - veldig koselig tiltak! Pjokken var i ekstase over å få se flere båter, mate ender og attpåtil både se og høre tog langs ruta. Kan en søndag bli bedre for en litt-over-toåring, tro? :-) Vi andre trivdes også, skravletempo, godt vær og blide unger gjør at alt er bare herlig.

Her er noen bilder fra hva vi så på turen - ja, også syns jeg det var så sjarmerende bilde av vesla som ser beundrende (eller bare undrende?) opp på storebror når de sitter i søskenvogna sammen. Første gang testet i dag og det var absolutt praktisk. Pjokken vil aller helst gå sjøl, men det hender jo at små bein blir slitne og da er det veldig greit å ha ei vogn med plass til begge. Det skal sies at vogna i utgangspunktet er innkjøpt på spleis med lillesøster slik at vi skal kunne ta med oss både vesla og lillemann på våre fellesutflukter i barselstida, men flerbruk skader ikke! :-)

Og pjokken har enda mer å se fram i mot - bestefar lanserte tanken om å gå på besøk til naboen med små lammeunger i morra... :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar