fredag 17. april 2009

Vår!






I går yret og regnet det hele dagen her hos oss, men vesla og jeg tok oss en trilletur likevel, ja, også Tussi, da, hunden vår. Hun blir helt på styr bare av å se at jeg setter ut barnevogna klar for tur - da kan du være helt sikker på at hun ikke forlater gården i alle fall! Livredd for å gå glipp av en tur. :-)

Men turen, ja. Det er utrolig hvor forsterket alle lukter blir i regnvær - og når det i tillegg er vår og naturen er i ferd med å våkne til liv, ja, da syder og koker det virkelig. Deilig å være ute da, man blir så glad! :-) Og å se alle tegnene på at vinteren må slippe taket - hestehoven som sliter seg fram på de mest gråtriste underlag, blåveis og hvitveis som danner større og større tepper ettersom snøen smelter, bekkene som klukker mer og mer, gåsunger og rakler, ferske skudd på trærne, fuglekvitter og -kurtise, og ikke minst en boblende glede i en sjøl over denne oppvåkningen! :-)



I dag har vi også vært på tur - denne gangen i strålende solskinn, nydelige farger, enda mer blomster, mindre og mindre snøflekker, både jeg, bikkja og vesla kjenner på det boblende bruset i kroppen av ren og skjær livsglede. Tok med kamera i dag og prøvde å fange litt av våren - men de aller beste bildene må nok gjemmes i hodet. :-) Rart hvor fort de gråtriste tankene må vike, og gleden over å leve overtar på slike dager! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar