onsdag 6. mai 2009

"Husmorferie" - helt til Gøteborg!Siden søster'n og jeg har vært så heldige å få våre to små, vesla og lillemann med bare tre ukers mellomrom, så er vi også ute i permisjon samtidig. Dette er veldig hyggelig og gjør at vi kan finne på mye sammen. Nå på slutten av april fant vi ut at vi hadde lyst til å ta togveien fatt, helt til nabolandet Sverige, og den trivelige byen Gøteborg. Vi skaffet oss Minipris-billetter på toget, og booket hotell gjennom Coops hotellkupp, så vi kom ikke så verst ut prismessig, heller. Det passer jo bra, så har man mer kroner å bruke underveis..! :-) Barna koste seg også på tur, sjøl om vesla nok ikke var helt enig i at det gikk fint å sove lenge i vogna si på toget... Hun er jo faktisk også dronninga av powernaps i vogn til vanlig - så det forplikter! Mye mer spennende å være oppe, da gitt. Mammaene koste seg med å gå gatelangs i Haga, nyte deilige kanelboller på kafé og shoppe litt både i artige småbutikker og på kjøpesentrene i sentrum. Handlet flere søte småting, blant annet en vase hver oss og noen pyntehjerter, i en butikk i Hagaområdet der alt i butikken var hjerterelatert.
Videre måtte jo jeg innom en bokhandel og endte opp med fire pocketbøker for prisen av tre. Nå skal det leses krim på svensk!
Nydelig vær under hele turen gjorde at solbriller kunne brukes av store og små - litt usikker på hvem som er kulest, men har en mistanke om at lillemann syns han er veldig barsk. Fikk i alle fall barskeminen fram så fort solbrillene kom på, og da satt ikke smilet så løst, heller. Må jo ha steinansikt med disse brillene! :-) Vesla fikk nye briller, men syns nok at de var litt i veien.
Tida gikk så altfor fort, men en ting er sikkert - vi tar gjerne turen hit igjen, og er også klare for andre reiseeventyr med og uten småtroll.

1 kommentar:

  1. Dette var en hyggelig tur! Vi må nok dra tilbake til Gøteborg og ha bedre tid! :-)

    SvarSlett