mandag 29. juni 2009

Nattåpent!

Torsdag og fredag var det nattåpent på Gjøvik og i Moelv - kjekt å kunne dra ut igjen på shopping etter at små barn har lagt seg og shoppinguvillige samboere gjerne blir hjemme sammen med de sovende små! :-) Med strålende vær og mange bra tilbud, var vi slett ikke alene verken torsdag eller fredag, men vi fikk da sett det meste av det vi ville, uansett, vi. Skaper jo veldig stemning når Storgata koker av folk!

Det ble merkelig nok ikke så veldig mye med hjem, men jeg klarer sjelden å gå forbi et boksalg uten å ta med meg noe, og denne gangen var ikke noe unntak. Neste gang jeg er på slik shopping må jeg lære meg å ta bokteltet på vei tilbake mot bilen og ikke gjøre innkjøpene som første post... Bøker er tunge å bære, når man snakker flertall...Eller vent, jeg sier jeg ikke kjøpte så mye - glemte at jeg "gikk amok" hos barneklær butikken Name It - de hadde 50% på alle varer - og har jo bare sååå mye søtt til små, spesielt små jenter. Det ble kjole, shortser, bukse, jakke og til og med et par regnvotter til vesla. Pjokken var litt mer uheldig, lite i hans størrelse, men en shorts ble det da. Og til sambo'n ble det med to t-skjorter på salg - 10 kr stk, så kom ikke her og si at jeg ikke tenkte på ham! :-)

Og helt på tampen ble det bittelitt til kjøkkenet... To "kjæreste-krus" og en søt mugge, og 4 frokost sett med krus, skål og asjett i en serie som heter Siri porselen. Angrer på at jeg ikke kjøpte flere av de sistnevnte, for nå i ettertid har de ikke flere igjen av de prikkete krusene eller av rosa skåler... Hvis det er noen som vet hvor man kan få tak i flere, så blir jeg glad for tips!Dette var bare en kveld... Fredag kveld ble ikke innkjøpene like mange, men da ble det derimot bare til mor sjøl, for første gang på lenge handlet jeg klær til meg og unngikk å gå i barneklæravdelingen i det hele tatt. Skulle vel bare mangle med tanke på gårskveldens storhandel hos NameIt..!

Og vet dere hva? Vi skal snart ned til hytta som ligger like ved Larvik og der er det nattåpent i juli... :-) Skal nok få brukt både ferie- og skattepenger i år også!

3 kommentarer:

  1. Den mugga var bare så søt, sånn ønsker jeg meg :-) Ha en strålende sommer.

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har kjøpt! Det frokostsettet var kjempesjarmerende, skjønner godt du kunne tenkt deg et par til.

    SvarSlett
  3. Jeg har kjøpt Siri porselen på maxbo! men dette var i tønsberg, så vet ikke om det er noe maxbo fører over hele landet, men du kan jo spørre =)

    SvarSlett