onsdag 24. juni 2009

Oppussingsprosjekt - noen tips?

Jeg har to puffer av typen nedenfor som vi har arvet etter en gammel dame for en del år tilbake. Puffene er slitt i stoffet og kan med fordel få gjort noe med beina sine også... Pr i dag står den ene puffen inne på pjokkens rom og fungerer som bibliotek, mens den andre oppbevarer luer, votter etc. Jeg har lyst til å kle dem om i en dus farge og omdisponere dem til voksenbruk på stua - og heller finne en annen løsning for biblioteket til pjokken. :-)

Etter å ha sett alt det fine som blir tryllet fram fra gammelt til nytt her inne, så er nå lysten til å prøve å gjøre noe med disse puffene dukket opp hos meg. Utfordringen er at jeg ikke har gjort noe slikt før! Tar gjerne i mot tips til hvordan man enklest mulig og penest mulig gyver løs på en slik oppgave. :-) Har kikket litt på andre stoffer inne på bl.a. Stoff og stil (som forøvrig har salg nå...) og Ikea, men det er mulig jeg bør begynne i motsatt ende og få av det eksisterende stoffet først..?


Vi får se hva vi finner ut av etter hvert - den som intet prøver(våger), intet vinner!

2 kommentarer:

  1. Heihei! Ta en titt innom bloggen min, du er nemlig den heldige vinner av min lille konkurranse ;) Grattis!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med stor vinnerlykke;) Når det gjelder puffen, så har jeg ikke gjort slikt før, ville brukt stoffet som du tar av som mal for nytt trekk. Så er det kanskje greit med et stoff som tåler litt, evt lage et løst trekk som er enkelt å vaske. Blir sikker fin med maling på bena og nytt trekk!! Ser endel slike puffer på bloggene, og de fleste ender opp med et flott resultat!

    SvarSlett