lørdag 4. juli 2009

Chateau Mørjefjorden er sommeråpent!

Nå har vi kommet oss på plass i hytteparadiset vårt og gleder oss til lange, late(!) dager med base her. Regner med at vi for det meste har bare en plan; minst mulig planlegging..! Barna stortrives med vann i nærheten, uansett om det er plaskebasseng på terrassen eller nede på stranda, så vi trenger ikke legge opp så voldsomme aktiviteter for deres del i alle fall.

Jeg skal på en liten helgeutflukt sammen med tre damer fra jobben min neste helg - gleder meg til det. Første helg borte fra barna etter at vesla kom, - det blir nok rart, men kanskje litt bra for begge to, også? Vet jo at hun er i de beste hender sammen med pappa, storebror pjokken og trolig farmor og farfar. Mamma'n tilstår glatt at hun ser fram til å være bare dame på tur og ikke mamma på tur, også.... :-)


Hytteferien håper vi skal vare i mange uker framover og aller helst med bra vær hele tida, sjølsagt. Det har vært supert de to siste dagene, men nå i kveld ser Oslouværet til å trekke hitover... Håper det bestemmer seg for å gjøre oppholdet kort og dra videre. Uansett i morgen har jeg kanskje fått overbevist samboer'n om at vi kan ta en tur innom et loppemarked i nærheten før strandliv.... Kanskje legge seg, så man er litt uthvilt..? Natt'a, alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Det er en liten overaskelse til deg på bloggen min:-D

    SvarSlett
  2. Kos dere masse på hytta! Det er deilig med lange late dager, turer på stranda, og kanskje en tur ut med båt.
    Lykke til med jentehelgeutflukt, det er noe man setter pris på som småbarnsmor :)

    SvarSlett