mandag 3. august 2009

Bryllupsgrublerier....

Samboeren og jeg valgte å overraske slekta med å sette på oss forlovelsesringer under dåpsfesten til vesla i januar i år, og har snakket veldig fram og tilbake om hva slags ramme vi ønsker oss rundt bryllupet vårt. Det er ikke enkelt å bestemme seg, siden ingen av oss har gått rundt med en klar visjon fra vi var bittesmå om hvordan vi skulle gifte oss når vi ble store... :-)

Det kryr jo av festlokaler å ha bryllupet på hvis budsjettet er ubegrenset og hvis man får bestemt seg, men vi har en liten drøm vi har latt vokse seg større og større og nå tror jeg vi tør å si at vi går for den. Nemlig å la det bli et gårdsbryllup med låvefest i skikkelig rustikke omgivelser..! Min mors reaksjon er nærmest å tigge oss om å reise bort til en eller annen eksotisk øy og gifte oss der for å slippe alt styret som hun sier, mens min far er som han sier, en meget negativ tilhenger av ideen. Det blir MYE jobb, for låven er i, skal vi si, "begrenset bruk" i dag. Det ble drevet aktiv gårdsdrift her inntil for 3 år siden, men nå forpaktes all jord bort, så låven er ren lagringsplass for DET MESTE (jo mer plass du har, jo mer lagrer du!). I tillegg har den jo funksjon som garasje for traktorer og redskap.

Her må det ryddes, gulv må legges, sikring må gjøres, møblement må ordnes, doløsninger må finnes, servise, glass og bestikk må skaffes, for ikke å nevne meny må bestemmes (det er jo ingen kjøkkenmuligheter på låven...) - ja, lista blir laaang. Målet er også å få dette i stand før neste sommer... ER VI SPRØ?

Noen med kreative ideer???? Tar gjerne i mot forslag til hvordan dette kan hales i havn - det hadde vært så moro å få det til!

1 kommentar:

  1. Hei! eg googla "låvebryllup" og havne her på bloggen din:) Eg og mannen planlegge låvebryllup heima hos foreldra mine i juni, så det var kjekt å sjå at nokon andre skal det samme:) Har ikkje lyst på eit A4bryllup som er likt alle andre bryllup... Ser for meg eit uhøgtidelig bryllup med masse "nostalgisk" pynt, gamle tallerkar og slikt:)løa er 100år gammal og det meste av dyra har flytta inn i ny fjos(og dei som er der er heldigvis på beite i juni:), så det er sikkert som hos dåke: Lagringsplass og garasje! Masse arbeid, men det skal bli heilt superkosleg! Vi skal ha koltbord med spekemat, rømmegraut og sånn... og så skal eg bl.a. pynte med masse lykter som eg skal laga sjøl...håpar du har tenkt å legge ut masse idear her på bloggen din:) tips til bordkort for eksempel:)

    Eldrid:)

    SvarSlett