tirsdag 29. desember 2009

Nisseidyll og en trist inngang til jula...

Her er bildet vi brukte på julekortene våre. Gromunga! :-)

Vi skulle feire jula hos foreldrene til samboer'n i år, men besøket ble noe forlenget. Natt til 18.desember fikk vi den triste beskjeden at svigerfar lå på sykehus og at det ikke så bra ut... Jeg ble hjemme med barna mens samboeren reiste nedover så fort han kunne for å kunne prøve å rekke fram i tide. Det ble 20 minutter for sent... Svigerfar døde på sykehuset den natta, så julefeiringa i år ble en annen enn den vi hadde tenkt oss. Lille julaften tok vi farvel med ham i en trist, men varm seremoni der svoger holdt en flott og nær minnetale. Du blir savnet, svigerfar og farfar!

Romjula har vært tilbrakt hos svigermor og med mest slekt på besøk, så vi har kost oss tross alt.

Nå går det mot tampen av jula, og i morgen vender vi nesen nordover igjen til enda kjøligere temperatur i innlandet. Godt å komme seg i orden igjen hjemme før hverdagen tar oss igjen...

Håper alle har hatt en koselig juletid der ute! :-)

4 kommentarer:

 1. Kjempefint julekortbilde! Søte små nisser! : )
  Uff, for en trist start på jula dere fikk. Godt at familien kunne samles og at det ble litt jul tross alt. Håper det nye året byr på mange gode opplevelser for deg og dine! : ) Kos deg med siste rest av romjul, og god tur hjemover! : )

  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Så trist det var! Og trist at mannen din ikke rakk fram i tide. Det ble en spesiell jul for dere, men godt dere fikk være sammen med familien.
  Koselig julekortbilde av ungene. Håper det nye året blir godt for dere.

  SvarSlett
 3. Gromt bilde av onga :-) Tenkte mye på dere i jula og håper at det går bra med alle framover! Han vil bli savnet. Klem BU

  SvarSlett
 4. Thanks for joining in the Charisma blog hop. Thanks also for visiting my blog and entering my candy - best of luck

  Jan x

  SvarSlett