tirsdag 10. mars 2009

Amputert prosjekt snølykt...

I dag fikk jeg for meg at det skulle utnyttes at pjokken kom tidlig hjem fra barnehage. Mamma'n har nemlig i flere dager ønsket å gjenoppfriske sine egne gamle barndomsminner med å lage snølykt der ymse kulørte lysstumper kunne ende sine dager. Og nå har jeg jo unnskyldningen med små barn! Den eneste lille ulempen i dag, ja, etter at vi omsider fikk pakket på ytterklær til både pjokk og vesla, var materialet... Forøvrig er den nevnte påkledningsprosessen ingen kjapp prosess, så lenge pjokken oppdager togsettet sitt på nytt hver dag han kommer hjen fra barnehagen eller må få Lalla til å hoppe litt eller må kjøre litt med traktoren eller... Ja, dere skjønner tegninga? Ting tar tid, men det er jo verdt det når man omsider varm og oppkavet har bakset både unger og seg sjøl ut. :-)


Vesla sovnet så smått i vogna si, så vi burde ha all mulighet til å hale prosjekt snølykt i boks. Det er da vi oppdager at snøen slett ikke er av den kramme, gode typen... :-( Ved litt graving ned i snømassene fins det antydning til kramhet, men ikke dugandes til å holde byggverket på plass.
Vel, vi nøyde oss med en plan B og lagde dermed snølys-grotte, og åpen takløsning på snølykta. Det ble fint, det og! Og pjokken er jo i grunnen fornøyd bare han får blåse ut fyrstikken, han..! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar