tirsdag 11. august 2009

Bryllupsdrømmer... kaker til inspirasjon.

Om i underkant av ett år har vi satt datoen for bryllupet vårt, og nå er vi så smått i gang med å grovplanlegge arrangementet. Vi har som tidligere nevnt bestemt oss for å ha det på låven her hjemme, så menyvalget må bestemmes litt ut i fra at det ikke er kjøkken der, men vi har en liten ide om at grillmat faktisk kan passe godt i låvesetting, evt. vurdere annen kost som ikke fordrer at kokken(e) har fri tilgang til store kjøkkenarealer.
Kakene derimot står vi jo mye friere med! Og her er det mange flotte bilder å drømme seg borti på nettet, altså..! Sjøl er jeg som mange andre her inne, sjokoman, så jeg er fascinert av bryllupskaker som har dette i seg. Ikke så glad i rene bløtkaker, men det ser jo også ut som at de er mer sjeldne, i alle fall på de amerikanske nettsidene jeg har kikket på.

Sjekk disse kakene her, da, mmmmm.....


Bildene er hentet fra http://www.marthastewartweddings.com/, http://www.stylemepretty.com/, http://www.theknot.com/ og http://www.holms.no/.

Og enda er det mange flere kaker å kikke på - noe annet er når man må begynne å tenke litt med lommeboka.... Nå er det bare fryd for øyet som gjelder!
Men det er vel ikke kaken vi skal bestemme oss for først - tror vi må finne ut hva slags farger vi vil skal råde og stiltype som skal være gjennomgående for både dekor, invitasjoner, bordkort etc... Ikke lett å bestemme seg, altså! Så mange nydelige bilder av fargesammensetninger som jeg i utgangspunktet slett ikke er så glad i, men som overbeviser likevel.

Hmmmm...eliminasjonsmetoden må til og forloveden må involveres så vi får de store linjene på plass. ;.)

Mer bryllupsdilldall kommer nok til å følge med jevne mellomrom - det opptar mer og mer av tankene for tida..! :-)

3 kommentarer:

 1. Mye flotte kaker der.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne smakt på alle disse kakene- akkurat nå;) Jeg er veldig glad i marsipankake, men hadde jeg kunne valgt på nytt- og hadde vi bodd i nærheten av oslo, så hadde jeg valgt deres bryllupskake- med pasjonsfrukt, det er nam-nam;) SÅ det blir låvebryllup på dere? Hva med koldtbord? Sodd er jo også enkelt, men kanskje ikke så spennende;)
  Lykke til med planleggingen!

  SvarSlett
 3. Mente at jeg hadde valgt kake fra Pascal;)

  SvarSlett