mandag 23. november 2009

Forsmak på juleaften og takknemlighet...

I helga har vi hatt fullt juleaftensmåltid, vi! Med besøk av svigers fra Larvik, inviterte foreldre (ikke så langt varsel - de bor vegg i vegg på gården!) og deres besøkende, tante og onkel, så disket vi opp med ribbemiddag. Smakte så absolutt klassisk jul av det måltidet og når mor i tillegg svingte seg rundt og fant til moltekrem, så var det ingenting som manglet..!


I tillegg hadde svigermor, pjokken og jeg laget i stand deig til tyske skiver på dagen, som vi stekte til kaffen. Kan det bli mer koselig?


Ungene ble forøvrig helt på styr da ei anna tante kom innom med en varslet julekalender som hun så pent hadde spurt om hun fikk lage (sy) til dem tidligere i høst. Jeg ble helt overveldet - hun hadde ikke bare sydd kalender, men hengt på to sett med pakker på hver dag, en rød og en blå pakke. Ble helt rørt, jeg. I tillegg har jo tanta til samboer'n tradisjonelt brodert julekalender til vesla i år med navnet hennes og året på. Kjempekoselig å ha i årene som kommer. Pjokken fikk sin i fjor.

Ja, jeg må ikke glemme den flotte strikkekjolen vesla fikk som svigermor (farmor) hadde lagd ferdig. Helt nydelig, den også. Hun er en racer med strikkepinnene! :-)

Og farfar - takk for "bråkebilene" barna fikk også - de er veldig populære - i passe doser..! :-)

Dette blir faktisk i største grad et takknemlighetsinnlegg - ikke bare for alt det fine barna har fått - men for at vi er så heldige å ha slike personer rundt oss - håper bare at vi kan få gjort noen små ting for å glede tilbake også. :-)

1 kommentar:

  1. så koselig en dag dere hadde,skjønn deilig mat og masse koselige folk som tenker på dere,
    ta vare på hverandre alle sammen,god natt fra sylvia

    SvarSlett