mandag 22. februar 2010

Hurra vi skal gifte oss/hjelp, vi skal gifte oss..!

Om fire måneder skjer det - da skal min kjære samboer og jeg smis i hymens lenker. Det gleder jeg veldig til, men jeg begynner å få småpanikk av at det er veldig mange løse tråder i planleggingen ennå... Jeg er forøvrig normalt en person som jobber etter skippertaksmetoden og det er vel ikke det beste utgangspunktet ved et slikt arrangement... Her er det leverandører og tjenester som skal bookes i rimelig god tid, nemlig. Vi satser likevel på at alt ordner seg for snille jenter og gutter... :-)

Bryllupet skal feires på låven hjemme der det skal støpes nytt gulv før festen kan gå av stabelen - vi satser altså på en tidlig vår med mye tørt og varmt vær..! Litt gambling skal man drive med, vel..?Ellers har vi booket kirka, fotograf og har så og si avtalt menyen. Kjolen min er på plass (håper bare den fortsatt passer..!) og vi har i alle fall mange ideer til dekor og blomsterpynt. Og i løpet av de siste dagene har også møbler kommet på plass.


Jeg vet mange har en "lysseremoni" der alle gjestene tenner lys og setter ned i hjerte foran brudeparet under festen - er det noen som har andre tips til romantiske seremonier å gjøre?


Nå må detaljene på plass - tips om alt man må huske på tas gjerne i mot med takk..! :-)


5 kommentarer:

 1. gratulerer så mye- dette var jo kjempehyggelige nytt;) Jeg har vel ikke så mange forslag- men vi hadde en gjestebok som gjestene kunne skirve en hilsen til oss i -det synes jeg er et hyggelig minne fra bryllupsdagen. Du skal selvfølgelig få vite hvordan den teen smaker- jeg er spent sjøl;) Ønsker deg ei fin helg!!

  SvarSlett
 2. Så spennende med bryllup da! Lykke til med forberedelsene. Det blir nok kjempebra! Tusen takk for koselige ord inne på bloggen min. :)

  SvarSlett
 3. Dette blir helt sikkert bra, så artig med låvebryllup! :)

  SvarSlett
 4. hei på deg!!
  Så utrolig spennende da!! :) Gratulerer masse!!

  Så koselig at du vil være med på min giveaway!:)Trekningen er i dag, så det blir spennende! Og gratulerer med kvinnedagen i dag! Stor klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye!
  Det blir jo veldig spennende.

  Gjestebok er koselig.
  Alternativt kjevle der alle skriver navnene på, så kan det henge på kjøkkenet og så ser man det hver dag :-)

  Lyssermoni er fint, men vurder opp mot antall gjester, hvis det tar for lang tid blir det fort kjedelig - hadde ikke BU&T det, det fungerte ihvertfall der i forhold til antall.

  Og for guds skyld ikke lag kaker/mat osv selv - få venner til å lage dette, selv om de mest sannsynlig ikke lager like fine som deg :-)

  Prøv å delegere mest mulig jobb slik at du ikke ender opp med å organisere og gjøre så mye selv dagen før. Og legg deg tidlig slik at du er uthvilt.

  Ok, skal ikke skrive avhandling :-)

  SvarSlett