onsdag 17. mars 2010

Buzzador - Bonyttkampanje


I fjor startet min "karriere" som buzzador. Hva det er? Jo, nå skal du høre - som buzzador får du tilbud om å teste produkter og tjenester av ulike slag og rapportere tilbake til produkt-/tjenesteleverandørene om hva du syns om produktene. Videre får du også ofte tilleggsprøver på produktene som du skal dele ut til venner, kjente/bekjente og andre for å få deres inntrykk av produktene/tjenestene også. Denne markedsføringskanalen, populært kalt Word of mouth - kanskje rett og slett jungeltelegrafen på norsk? baserer seg rett og slett på ærlige tilbakemeldinger fra oss forbrukere. Jeg syns det er en langt morsommere måte å gi tilbakemeldinger på, enn rene spørreundersøkelser, i alle fall! Meld deg gjerne på, du også, se http://www.buzzador.com/.

Akkurat nå har jeg fått delta i en kampanje der Bonytt ønsker å få en vurdering av sine blader. Dette er en kampanje jeg ikke har noen som helst motforestillinger mot å delta i og der det er lett både å dele ut produktet (5 blader) til nysgjerrige interesserte og samtidig informere om det å være buzzador. Mange som finner dette interessant.


Dersom du er interessert i å prøve Bonytt - så kan du gå inn her for et godt kampanjetilbud på 7 nr av bladet: http://www.bonyttkampanje.no/

Både blad og verving som buzzador anbefales!

1 kommentar:

  1. Hei,hei;) Så koselgi at du vil være med på gi-vekken min;) Bonytt abonnerte jeg på før- men nå låner jeg det på biblioteket;) Du er vel i full sving med bryllupsforberedelsene nå? Det kan jo ikke være lenge igjen;) Håper det blir en dag dere aldri vil glemme;) Hørtes koselig ut med grilling- jeg prøver å få min kjære til å skjønne nytten av et bålfat- men jeg har litt igjen der;) Hagemøblene blir satt ut i morgen- så nå håper jeg på fortsatt godvær og stigende temperaturer;) Ha en fortsatt fin helg!!

    SvarSlett