lørdag 8. mai 2010

Store avgjørelser....

Da har vi allerede kommet til mai måned, uten at vårfølelsen har vært overveldende stor med vekslende snøbyger fra dag til dag. Vel, det har da ikke lagt seg på bakken i alle fall! :-)

Siden sist har det blitt tatt "drastiske" avgjørelser fra vårt hold. I utgangspunktet skulle samboeren og jeg gifte oss 19.juni i år med påfølgende låvefest hjemme på gården. Etter nøye overveielser har vi kommet til at vi trenger lenger tid på å gjøre låven og tunet i orden, så vi har valgt å utsette bryllupet. Det var i grunnen litt godt å ta beslutningen, - tror det har hengt litt over oss begge og gjort forberedelsene litt negativt ladede. Vi ønsker oss fortsatt sommerbryllup, så vi utsetter det like godt til neste sommer, junibryllup da i stedet. Og nei, dette er ingen "Madde" - vi er heldigvis helt sikre på en ting, vi vil fortsatt gifte oss og med hverandre. :-) Heldigvis var det lutter velvilje hos leverandører og på kirkekontoret da vi bare utsatte avtalene til å gjelde for neste år i stedet. Og de påbegynte invitasjonene vil vi fortsatt bruke neste år. Nå gjelder det å få gjort de store grepene vi ønsker i sommer, slik at vi kan bruke vinteren til "koseforberedelser", altså dekor, mat & drikke, underholdning etc. Det skal jo være moro! :-)

Dette innebærer også at vi i større grad kan hjelpe lillesøster og mann med sluttarbeid i huset de bygger og hjelpe til ved innflytting som snart er en realitet. De får et kjempeflott hus! Ta en kikk på byggebloggen deres her; www.stenslia4.blogspot.com.

Kanskje bloggelysten kommer litt tilbake også med våren i ordentlig anmarsj?

I helga har jeg uansett tenkt meg på loppemarked og kose meg sammen med samboer, vesla og pjokken - ja, jeg har fått lurt med meg den andre søstra mi også med lillegutten hennes - han er faktisk nettopp blitt 4 mnd! Tidlig krøkes, god loppemann bli..! :-)

God helg til alle der ute! :-)

2 kommentarer:

 1. god morgen til deg,
  det er bare dere selv som vet når rett tidspunkt til bryllup er,nå har dere god tid,
  ønsker dere en varm helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Jaja- sånn kan det jo også gå- men det er jo bra at dere fortsatt vil gifte dere da;) Er jo synd at noe som skal være hyggelig og fint - skal bli et stressmoment;) Fant du noe fint på loppis da? Lykke til med resten av arbeidet på låven og tunet- det blir sikkert supert til neste sommer;)

  SvarSlett