onsdag 1. april 2009

Ønske: vannkoppsmitte!I går fikk vi besøk av søsteren med sønn på straks 7 mnd. Hun syns det hørtes veldig greit ut å få utsatt lillemann for vannkopper i tidlig alder, og insisterte derfor på nærkontakt med vesla vår. Vi får jo se om koppene dukker opp om noen dager... Uansett, er det koselig med besøk av dem! Lillemann er en av de blideste babyene jeg har sett, så han er bare en fryd å ha i hus. Og det er superpopulært for pjokken vår når tante kommer, så i går ble det ekstra stas da hun også hentet ham i barnehagen. Det snakkes fortsatt om morsom synging i bilen på vei hjem! :-)

Denne gangen var vesla vår superheldig for tante hadde vært på salg og funnet en bunadskjole til henne - så nå blir hun søt på 17.mai! I tillegg fikk pjokken nytt regntøy - tusen takk, tante! :-)

Vi fikk gjort litt håndarbeid også, og sett på bloggmystikk. Men vi lekte nok mest med å se på reisemål for en liten "ferie" sammen, vi to i barselspermisjon. Det frister med en togtur med en eller to overnattinger - vi får se hva det blir til... :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar