lørdag 18. juli 2009

Tida flyr og nå er jeg gressenke en ukes tid...

Da har mange flotte dager på hytta flydd av gårde - hvor ble det egentlig av dem? Noen i sol og varme, andre har dratt sin vei med bulder, brak og flotte lysglimt og nå får vi et realt regnværsdrag noen dager. Vi koser oss uansett på ferie! :-)
Vesla og pjokken utfordrer seg sjøl på ulikt vis - pjokken mest i vannet og med stadig mer blomstrende språk (i beste forstand), mens vesla er sterkt i gang med å få knekt krabbekoden. Hun kommer seg på merkelig vis fra et sted til et annet litt uten at vi helt merker det, men de siste dagene er det konstatert at krabbetakene er i ferd med å komme på plass. Jippi og huff a meg - nå blir det vanskeligere å holde styr på henne! :-)

Vi har hatt koselig besøk både av kortere og lengre varighet. Onkel Rune har vært innom og ble beleiret av pjokken fra første sekund - heltedyrkelsen er stor. Og etter besøket er han hellig overbevist om at onkels nese plystrer hver gang han klemmer på den. :-) Dessuten har et par vennepar fra Mjøsdistriktet vært innom på vei til eller fra ferie - hytta ligger i passe avstand fra barnemagneten Kristiansand dyrepark, nemlig. :-) Mulig vi også vurderer et besøk dit i løpet av ferien - men det blir vel snart et spørsmål om tida strekker til, egentlig.

Denne uka har vi besøk av søster'n med mann og lillemann - kjempekoselig! I går fikk vi til og med tatt jomfruturen med båten - bare en liten tøffetur for å se hvordan småtrollene vesla og lillemann liker båtlivet. Vet ikke helt hva vi skal si, jeg. De sovnet vel ganske fort etter avgang, så de tok det i alle fall ikke tungt! :-) Pjokken derimot har i alle fall ikke tid til å sove - her skal alle båter telles og det skal fortelles om alt som sees på vannet - helt hekta sjømann allerede. I dag derimot har vi holdt oss innendørs, pingler som vi er... Regnet bare pøser ned... Ikke så dumt egentlig, for det må innrømmes at besøk i flere omganger og mye uteliv gjør at rydding av hytta ikke blir første prioritet... Kanskje det kan gjøres noe med disse våte dagene? Vi får jo se - fables allerede om å ta en biltur sørover i morra og da blir nok rotet liggende en dag til, gitt.

Ellers har gemalen tatt seg en togtur nordover til en ukes jobbing før han kommer nedover igjen. Blir veldig rart å være uten ham, men vi får jo besøk også neste uke av den andre søstera mi og samboern, så tida går nok på sitt vis. Pappa savnes allerede av både mamma og unger..! (hvis du tjuvtitter på bloggen nå, kjære, så ser du den gladmeldingen! :-))

Og hvis regnværet ikke gir seg, så får vi trøste oss med at ei uke på Kreta i august venter... :-) Fordelen med dårlig vær, er jo at man trygt kan sitte her inne i blogglandia en stund uten dårlig samvittighet..! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar